Tiras de ternera en salsa de verduras y chorizo
Hey everyone, I hope you are having an incredible day today. Today, I will show you a way to prepare a distinctive dish, Tiras de ternera en salsa de verduras y chorizo. One of my favorites. For mine, I'm gonna make it a little bit tasty. This will be really delicious.
Tiras de ternera en salsa de verduras y chorizo is one of the most popular of current trending foods on earth. It's appreciated by millions daily. It's easy, it is fast, it tastes delicious. They're fine and they look wonderful. Tiras de ternera en salsa de verduras y chorizo is something which I've loved my entire life.
Many things affect the quality of taste from Tiras de ternera en salsa de verduras y chorizo, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Tiras de ternera en salsa de verduras y chorizo delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
To get started with this recipe, we must first prepare a few components. You can have Tiras de ternera en salsa de verduras y chorizo using 15 ingredients and 12 steps. Here is how you can achieve it.
Ingredients and spices that need to be Make ready to make Tiras de ternera en salsa de verduras y chorizo:
- 1/2 kilo ternera en filetes
- 400 g. setas o champiñones
- 1 cebolla
- 1 berenjena
- 2-3 tomates
- 1 pimiento verde
- 1 chorizo suave
- 50 g. almendras crudas
- 2-3 ajos
- Aceite virgen extra
- Sal
- Pimienta negra
- Harina
- Vino blanco
- 1-2 vasos agua o caldo de pollo
Instructions to make to make Tiras de ternera en salsa de verduras y chorizo
- Primero que nada decir que se puede usar cualquier carne, ya sea pollo, ternera, pavo, etc.
- Ponemos en una perola grande y baja el aceite cubriendo el fondo del mismo lo ponemos a calentar.
- Cuando esté caliente ponemos las almendras y los ajos golpeados sin pelar, bajamos un poco el fuego para que no se quemen las almendras, cuando estén tostadas las retiramos junto con los ajos y reservamos.
- Bajamos al mínimo el fuego y cortamos los filetes en tiras, cuando estén los salpimentamos y ponemos un poco de harina para repartirla por todas las tiras, reservamos.
- Se coge la cebolla y la cortamos en cuadraditos no muy pequeños y la ponemos en la perola subiendo el fuego un poco a 4 o 5.
- Mientras, cortamos también en cuadrados la berenjena, los tomates, el pimiento, las setas o champiñones; cuando esté la cebolla algo blanca se le añade el resto de verduras y se remueve un poco.
- Estando todo bien rehogado se añade el chorizo cortado en cuadrados también.
- Bajamos un poco el fuego y cogemos las almendras y los ajos los metemos en un bol con el vino y trituramos.
- Una vez hecho lo incorporamos al guiso y añadimos el agua o caldo.
- Cuando esté hirviendo añadimos la carne que teníamos reservada probamos de sal y tapamos la perola comprobando y removiendo de vez en cuando durante unos 35 minutos más.
- Pasado este tiempo probamos y miramos si la carne está blandita; si es así ya está el guiso hecho a comerlo con una ensalada o unas papas fritas.
- Espero que les guste y que aproveche!
As your experience as well as self-confidence grows, you will discover that you have extra natural control over your diet regimen as well as adjust your diet regimen to your personal tastes gradually. Whether you intend to serve a dish that makes use of fewer or more ingredients or is a bit more or less spicy, you can make straightforward modifications to attain this objective. To put it simply, start making your dishes in a timely manner. When it comes to standard food preparation abilities for beginners you do not need to discover them however just if you understand some easy food preparation techniques.
This isn't a full overview to fast and easy lunch recipes yet its excellent food for thought. With any luck this will certainly get your imaginative juices flowing so you can prepare tasty meals for your household without doing too many heavy meals on your journey.
So that is going to wrap this up for this exceptional food Recipe of Ultimate Tiras de ternera en salsa de verduras y chorizo. Thank you very much for reading. I'm confident you can make this at home. There's gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page in your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!
Comments
Post a Comment