El cocido de mi madre
Hello everybody, it's me, Dave, welcome to our recipe site. Today, we're going to prepare a special dish, El cocido de mi madre. It is one of my favorites. This time, I will make it a little bit unique. This will be really delicious.
El cocido de mi madre is one of the most well liked of current trending foods in the world. It's appreciated by millions every day. It is easy, it's quick, it tastes delicious. El cocido de mi madre is something that I have loved my whole life. They're fine and they look fantastic.
Many things affect the quality of taste from El cocido de mi madre, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare El cocido de mi madre delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make El cocido de mi madre is 6 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook El cocido de mi madre estimated approx 3 horas.
To begin with this particular recipe, we have to first prepare a few components. You can cook El cocido de mi madre using 19 ingredients and 6 steps. Here is how you can achieve it.
Creo que esta es una de las cosas que más me gustan del día de Navidad! En casa de mis padres así se ha hecho siempre y me trae muchos recuerdos. Hoy lo he hecho con mi madre paso a paso y me ha encantado, por el rato tan bueno que hemos pasado, por aprender a hacerlo con su sabor y por lo riquísimo que ha salido 🎄Feliz Navidad🎄 #elsabordelosrecuerdos
Ingredients and spices that need to be Get to make El cocido de mi madre:
- 1 pechuga de pollo entera con hueso
- 1 trozo pequeño gallina
- 1/2 manita de cerdo
- 1 hueso espinazo de cerdo con carne
- 1 hueso ternera (costilla, rodilla...)
- 1 trozo morcillo de ternera
- 1 hueso jamón
- 1 trozo jamón
- 1 trozo panceta ibérica
- 2 morcillas
- 2 puerros
- 2 zanahoria
- 2 chirivías
- 1 rama apio
- 2-3 patatas
- 1/2 kg garbanzos (a remojo en la víspera)
- 1/4 col
- 150 g judías verdes planas
- Hebras de azafrán
Instructions to make to make El cocido de mi madre
- Comenzamos poniendo la carne en una olla express y cubrimos de agua hasta el tope con una pizca de sal, cerramos y ponemos a fuego medio en el momento que sube la pesa dejamos cocer media hora. Sacamos y con ayuda de una espumadera sacamos la carne para limpiarla de huesos y poner en una fuente.
- Previamente se han cocido los garbanzos en olla express unos 5 min para poder ponerlos después con la verdura a cocer al mismo tiempo, ya que el tiempo del garbanzo es mayor.
- Limpiamos la verdura y cortamos en trozos, del puerro además de lo blanco que será lo que se coma, también ponemos parte de las hojas para que deje sabor. Ponemos toda la verdura en una cestita de estas para evitar que se pierda durante la cocción y no se deshaga.
- Ponemos la carne ordenada en una fuente para que después cada uno pueda poner en su plato lo que más le guste. Mientras en la olla de donde hemos sacado la carne, añadimos la verdura, tapamos y dejamos cocer 10 junto con los garbanzos, unas hebras de azafrán y las dos morcillas.
- Sacamos la verdura y los garbanzos y seguimos el mismo proceso que con la carne. Colocamos bien toda la verdura y en la mitad de la fuente más o menos todos los garbanzos. Si al sacar toda la verdura vemos que el resultado final es un caldo demasiado concentrado, se puede añadir un poco de agua para rebajarlo un poquito.
- Servimos el consomé y a parte las dos fuentes de carne y verduras para que cada uno se sirva lo que más le guste. También se pueden hacer fideos en la sopa o tomarlo solo eso ya a gustos! Espero que os guste!
As your experience as well as confidence expands, you will discover that you have much more all-natural control over your diet plan as well as adapt your diet regimen to your individual tastes gradually. Whether you wish to serve a dish that uses less or more active ingredients or is a little bit basically hot, you can make easy changes to achieve this goal. Simply put, begin making your recipes in a timely manner. As for fundamental cooking abilities for novices you do not require to discover them yet only if you grasp some basic cooking methods.
This isn't a complete guide to quick and also easy lunch recipes yet its excellent something to chew on. Ideally this will get your creative juices flowing so you can prepare tasty meals for your family members without doing too many square meals on your trip.
So that's going to wrap it up with this special food Simple Way to Prepare Perfect El cocido de mi madre. Thanks so much for reading. I'm sure that you will make this at home. There's gonna be more interesting food at home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!
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