Stir-fry de pavo con brócoli

Stir-fry de pavo con brócoli

Hey everyone, it's me, Dave, welcome to our recipe page. Today, we're going to prepare a distinctive dish, Stir-fry de pavo con brócoli. It is one of my favorites. For mine, I am going to make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Stir-fry de pavo con brócoli is one of the most popular of current trending meals in the world. It is simple, it is fast, it tastes delicious. It is enjoyed by millions every day. They are nice and they look fantastic. Stir-fry de pavo con brócoli is something that I've loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Stir-fry de pavo con brócoli, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Stir-fry de pavo con brócoli delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Stir-fry de pavo con brócoli is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Stir-fry de pavo con brócoli estimated approx 30 min.

To begin with this particular recipe, we must first prepare a few components. You can cook Stir-fry de pavo con brócoli using 18 ingredients and 8 steps. Here is how you can achieve that.

La carne con brócoli es un plato muy popular en la cocina china y chino-americana muy presente en los restaurantes chinos de todo el mundo.

Consiste en finas tiras de carne (normalmente de ternera) salteadas con brócoli crujiente y una salsa aromática preparada a base de salsa de soja, azúcar morena y jengibre.

Si bien no está del todo claro de dónde proviene este plato, hay distintas versiones que indicarían cuáles son sus orígenes.

La teoría más popular es que en realidad este plato es una adaptación del plato chino "gai lan chao niu rou" (literalmente “carne frita con brócoli”) preparado con "gai lan" (o col verde china).
Al llegar los primeros inmigrantes chinos a USA y ver de que no era posible conseguir este ingrediente, optaron por buscar un sustituto cercano como es el brócoli americano.

En Mongolia existe un plato muy parecido a este denominado “carne mongoliana” pero básicamente la diferencia radica en la forma de prepararlo además de en el tipo de carne utilizada (cerdo o pato).

Los stir-fry o salteados en wok son una forma muy rápida y sabrosa de preparar carne, pescado o verdura dándoles un toque sabroso y crujiente que empasta a la perfección y consigue un toque muy característico de la cocina oriental y engloba cualquiera de las dos técnicas de la cocina china: chǎo y bào.

Espero que probéis esta riquísima receta chino-americana y que por supuesto, me compartáis vuestros resultados y versiones.
Me encantará conocer todas vuestras opiniones al respecto 🤗

Ingredients and spices that need to be Take to make Stir-fry de pavo con brócoli:

  1. Salsa
  2. 4 cucharadas salsa soja
  3. 2 cucharadas salsa ostras
  4. 4 cucharadas agua
  5. 2 cucharadas azúcar moreno
  6. 2 cucharadas vinagre arroz
  7. 2 cucharadas aceite sésamo
  8. 2 cucharadas maicena
  9. Pimienta blanca
  10. Plato
  11. 500 gr pechuga pavo en tiras
  12. 2 cucharadas salsa soja
  13. 2 dientes ajo
  14. 1 cebolla
  15. 2 cucharadas jengibre rallado
  16. 1 cucharada vino blanco
  17. Brócoli
  18. Aceite de girasol

Steps to make to make Stir-fry de pavo con brócoli

  1. En un bol profundo colocaremos las tiras de carne junto con el vino blanco y la salsa de soja para que tome sabor.
  2. En un recipiente aparte colocaremos todos los ingredientes listados para la salsa que mezclaremos hasta que la maicena quede completamente disuelta.
  3. En un wok, calentaremos aceite a fuego alto donde saltearemos las tiras de carne hasta que empiecen a dorarse.
  4. En ese momento incorporamos la cebolla, el ajo y el jengibre y seguimos salteando.
  5. Añadimos los ramilletes de brócoli sin parar de saltear.
  6. Finalmente regamos con la salsa, bajamos el wok a fuego medio y cocinamos un par de minutos más.
  7. Inmediatamente servimos junto con un poco de arroz blanco o fideos salteados y esparcimos un poco de cebolla frita o cilantro fresco por encima.
  8. A disfrutar !!

As your experience as well as self-confidence expands, you will find that you have extra all-natural control over your diet regimen as well as adjust your diet regimen to your individual tastes over time. Whether you want to serve a recipe that utilizes less or even more active ingredients or is a little essentially spicy, you can make straightforward modifications to achieve this objective. To put it simply, begin making your dishes promptly. When it comes to standard food preparation abilities for beginners you don't require to learn them however only if you master some basic food preparation methods.

This isn't a complete overview to quick and also simple lunch dishes however its great something to chew on. Hopefully this will certainly obtain your innovative juices flowing so you can prepare tasty meals for your household without doing a lot of square meals on your journey.

So that is going to wrap it up for this special food Recipe of Super Quick Homemade Stir-fry de pavo con brócoli. Thank you very much for your time. I am confident you will make this at home. There is gonna be more interesting food in home recipes coming up. Don't forget to save this page on your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Papas guisadas

Lasaña vegana

Pollo con chocolate