Puchero Pitiminí

Puchero Pitiminí

Hello everybody, it's Louise, welcome to my recipe page. Today, I will show you a way to make a special dish, Puchero Pitiminí. One of my favorites. For mine, I will make it a little bit tasty. This will be really delicious.

Puchero Pitiminí is one of the most well liked of recent trending meals in the world. It is enjoyed by millions every day. It is easy, it's fast, it tastes yummy. Puchero Pitiminí is something which I have loved my whole life. They are fine and they look fantastic.

Many things affect the quality of taste from Puchero Pitiminí, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Puchero Pitiminí delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Puchero Pitiminí is 6 -8 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

To get started with this recipe, we have to prepare a few components. You can cook Puchero Pitiminí using 14 ingredients and 11 steps. Here is how you can achieve it.

Este puchero está hecho con mucha carne porque quería hacer también croquetas, así que aproveché para hacer un caldo rico, rico!!🤤😋
Os digo esto por si no queréis poner tanta carne, y más verduritas, que yo en este caso no tenía.
Aproveché los restos que tenía en la nevera.

Ingredients and spices that need to be Get to make Puchero Pitiminí:

  1. 1 carcasa de pollo
  2. 1 pechuga de pollo
  3. 1 hueso jamón y uno blanco
  4. 1 paquete albóndigas - aprox. 15 und
  5. 2 zanahorias
  6. 1 cebolla
  7. 2 patatas
  8. 1 bote garbanzos
  9. 3 puñados fideos n° 4
  10. 2 dientes ajo
  11. 2 hojas laurel
  12. Sal
  13. 1 pastilla Avecrem
  14. Calabacín

Instructions to make to make Puchero Pitiminí

  1. Cogeremos una olla onda y grande. La llenaremos de agua y la pondremos a hervir. En ella pondremos la pechuga la carcasa, la patata, las dos zanahorias, los dos dientes de ajo, el laurel, las patatas, la cebolla y por último unos restos de calabacín, que me sobraron cuando hice los San Jacobos (las puntas y los trocitos que no pude utilizar) Esa era toda la verdura que tenía. Yo os aconsejo que pongáis las verduras de caldo. Aunque os aseguro que me quedó buenísimo.
  2. Una vez que empieza a hervir blanquearemos el caldo quitándole todas las impurezas.
  3. Dejaremos hervir hasta que la pechuga esté tierna y blanquee un poco el caldo
  4. Colaremos el caldo, la patata la cebolla y la zanahoria la apartaremos luego la utilizaremos de nuevo.
  5. En la olla donde hemos colado el caldo la pondremos de nuevo al fuego cuando empiece a hervir de nuevo pondremos el bote de garbanzos que previamente los hemos enjuagado en agua, las albóndigas, que previamente hemos enharinado. Pondremos la pastilla de Avecrem y por último los 3 puñados de fideos. Dejaremos hervir hasta que se hagan las albóndigas y los fideos estén al dente. No dejarlos hacer del todo pues luego con el calor acaban de hacerse.
  6. Cuando ya esté el caldo apagaremos el fuego e incorporaremos las zanahorias que hemos partido en rodajas y las patatas a cuadraditos.
  7. Por otro lado desmenuzaremos la pechuga, que reservaremos para hacer las croquetas, y la cebolla que también reservaremos para las croquetas. Con la carcasa y los huesos sacaremos la carne que podamos y la añadiremos al caldo.
  8. Pues el Pucherito Pitiminí está listo. Servir y a comer.
  9. Buen provecho!! 😋😋
  10. Para el próximo día, os paso la receta de las croquetas.
  11. Espero que os guste.

As your experience and also self-confidence expands, you will discover that you have extra all-natural control over your diet regimen as well as adapt your diet to your personal preferences gradually. Whether you wish to serve a dish that utilizes fewer or even more components or is a bit essentially spicy, you can make basic modifications to attain this goal. To put it simply, start making your recipes in a timely manner. As for basic cooking skills for novices you do not require to learn them yet just if you understand some easy cooking techniques.

This isn't a full overview to quick and also easy lunch dishes however its great something to chew on. Ideally this will get your creative juices flowing so you can prepare delicious meals for your family without doing way too many square meals on your journey.

So that's going to wrap this up with this exceptional food Step-by-Step Guide to Prepare Super Quick Homemade Puchero Pitiminí. Thank you very much for your time. I'm sure you can make this at home. There is gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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